Saturday, May 8, 2010

saya ni boleh dpanggil cheff wan jugak taw..(:

kangkung goreng belacan..
saya suka masak yang nih!..
umi saya siap ada tanam kangkung lagi taw..:)
nak saya ajar kamu semua ke??hihi..
ala,ni bese2 aje la..
takpe,saya dah susun gmbar ikot step taw..
kalu nak ikot lebey lanjut,ley hubungi cheff wan nih!..haha


kerabu ikan bilis..:)
penah wat sekali jer..
excited first tyme wat..
haha..
best jugakla menda nih!..
xpayah nak masak2 ats dapur..
jimat gas..:))
kalu nak sedap lagi,tambah asam limau k.:))

la..sesat lak Along dalam periuk..hihi..
along nama kucing umah saya..
antara sekor dari berbelas2 ekor..
bnyak sangat kucing.;))

p/s/;
untuk kamu,belajar memasak betol2 taw..
make sure bukak sem dah terer..

p/s/s;
saya kagum dengan semngat kamu..:)

p/s/s/;
sape lagi kalu bukan kamu,awak la farid!..hihi

p/s/s/s;
act,gmbar nih dah lama,b4 masuk uum lagi..
masa habis matrik..
bosan duk dapur sowang2,
tangkap gmbar la..
saya yg buat semua tuh..
betol!
xtipu..


p/s/s/s/s/;
ada lagi pic x sempat nak save dalam lptop
sebab balik baru ni,saya buat sosej gulung..;)
sedap!..
pujian dari Si Bun saya.:))
nanti kalu jmpa gmbar tuh,saya upload k..


4 comments:

  1. asik pesanan fARID JE
    syafa
    suri ek
    xdpt nk reply email tu
    bz n arini pon nak balik kk dah
    nak itot?
    jaga diri tau
    miz u

    ReplyDelete
  2. ooo..saje jer..farid kan kawan syafa jgak..

    oo..xpe2..selamat bercuti ye hasni..
    xley nak ikot..hik3!..

    miss u too..;)

    ReplyDelete
  3. beb~ nak taw belacan tu masok time ble??

    ReplyDelete
  4. farid,
    masuk selepas masukkan bwg putih,bwg merah yg dipotong 2la..
    n goreng2 la sekali..jnagn smapi hangit..:)..

    phm x beb?

    ReplyDelete