Wednesday, June 16, 2010

suratan atau kebetulan?

saya ada something nak citer sini..hehe..
family saya dah taw,org luar dari family saya yg taw ialah zakwan..haha..
mekasih yer..nk share ngan kawan sorang lagi,rasa macam xsesuai..dia pon macam g2 aje skang..:(


Sesuatu yang tak disangka
Seringkali mendatangi kita
Itukah suratan dalam kehidupan
Atau hanya satu kebetulan

nak taw pe??
ingt x ,baru ni saya cakap saya jadik fasi kat skola lama saya..
ooh!..act,saya lupa yg saya bakal betemu ngan mmber lama saya..
yg pling xsangka!..my ex saya pon bakal jadik fasi..
wah!..saya xsangka laks..

nasib baik dia xdatang meeting semalm.
saya dah cuak!..

dahla jawatan saya dalam projek tu unit modul dan koordinator..
bakal memberi arahan pada fasi2..

eeii..cmne nih!..saya nak ngdap dia..saya segan..
xtaw la nape segan..takot hati terbukak ke..mitak jauh!..

nanti selasa depan ada lagi meeting..
dia dtg kot..
ala,saya xtaw nih..
dala baru nie,dia ajak kapel balik..saya xmau..
sebab saya ada jawapan saya tersendiri..
act~hati saya milik org lain kowt!..haha..~sila jngn muntah!

umi pesan,jngan ada pape hubungan dengan dia lagi pas habis prgram tuh
sebab dah banyak dia saketkan hati aku..
insyallah!..moga2..
saya akan cuba jadik profesional..
yeah!..
kawan2 saya kat skolah yg taw kisah kami pon pesan g2..

but,saya xtaw..ape hikmah yg bakal ada?..
jngan hati aku jatuh lagi bila ngadap dia..
tolong aku ya Allah!..

ntahla belalang!..haha..
saya g meeting semlam,saya dah pakai tudung besar sket bidangnya..
sampaikan kakk saya kata ~xsangka dalam umah ni ada ustazah~haha..
xpe..beljar slow2!..xslah kan??hehe..:D
SAYA CUBA UNTUK BERUBAH KEARAH LEBIH BAIK.;))
-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

2 comments:

izzah said...

aku rindu ko sya...!:(
pasni rajin2 tulis entry gak tau..aritu berbulan ko myepi..huhu..
rindu ko sgt2..:)

syAfA said...

aku pon rindu ko..dah cuti sem susah sket la nak update..maap ye..hehe..:))