Friday, February 15, 2013

apa perasaan ada tunang?

assalamualaikum wbt,

soalan yang kerap ditanya ialah :

apa perasaan ada tunang? =_="

oh! sama aje...takda la gayut telefon memanjang melainkan rasa nak bincang tentang nikah.mesej aku pun, ada aje dia tak balas.hahaha..kadangkala, mesej dia pun aku tak balas.saja, nanti takot bosan lepas nikah.ehh! *kononnya la..hehe.

kejam tak? 

tak kot.=)



biasa-biasa saja. malas nak tunjuk sweet muweettt sangat dengan dia . padahalnya aku inilah sangat sweet orangnya kalau nak tahu..ngeee!!..=) 

aku sebenarnya rasa macam hadir perasaan rindu jugak .hihi. tapi, malas la nak cakap kat dia.sebab pikirkan dah tak lama pun nak akad..insyallah, kalau takda aral. *dalam proses lagi nak tetapkan lagi maybe lepas raya ke..tapi,kalau boleh nak cepat. sebab tau-tau ajelah ujian bertunang ini tak semudah yang diduga..=(



tadi dapat mesej dari dia :

"salam.ape khabar awak? sihat ke ? maaf lama tak mesej. busy sket skang..=)"
"wsalam.alhamdullilah.sehat aje..takpelah busy pun . faham. tapi, nanti dah nikah, pandai-pandailah..=) "

"takpe, nanti boleh saya ajak awak sekali k "
"ye, mudahanlah.okey "

i know, actually he was busy even on weekend, weekdays apatah lagi kan. ceramah sana sini, ajar orang mengaji, malam pun kadang ada kerja sebab ada operasi tangkap khalwat orang..hihi.. yelah, dah kerja pun kat pejabat agama . 

so, i'm try to understand how his life . yes! i will support him so much lepas ini. setakat ni, just faham aje lah. tapi, takdelah tanya itu ini . aku pun takde masa nak tanya.ehh! maklumlah, aku pun busy dengan praktikum aku..=) 


Moga Allah permudahkan segala urusan kami.. dan moga Allah makbulkan doa orang sekeliling kami.
Ameen..







-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

1 comment:

Cik Tia said...

comelnyeeeeeeee .. biarlah tak selalu contact pun .. boleh kekalkan kemanisannya sampai kawen nanti .. weee :)