Wednesday, June 8, 2011

ikan goreng strawberry & sup sayur!

salam.rasa rindu giler kan kat belog ini.act,memang aku tak tahu apa masalahnya aku xley log in sampai 2 minggu.HAHA.giler kan.sampai aku bukak wordpress dah!..nanti aku nak link kan belah kiri la belog tuh!.nanti situ nak wat belog islamik la..eh!!boleh caye ke?ha,kat situ nanti nak share artikel-artikel aje ke ataupun,macam ala-ala diari.so,belog ini macam belog kelab memasak.HAHA!so,macam biasalah aku kekalkan konsep belog ini,aku share apa yang boleh dikongsi la.bukan kongsi kasih sayang k.muahaha~

okey!merepek kan.so,back to our title,aku masak 3 lauk sebenarnya hari ini,walaupun penat kan balik kelas.eceh!..tu ha,gambar sup sayur aku.itu aje mampu..hihi


ha,yang ini ala-ala ikan merah kan.aku buat ikan goreng aje la.HAHA!.tapi,yang unik ada strawberry!..itu hiasan aje la.Mass yang taruk,sebab dia ada beli buah strawberry tadi,sebab nak amek pict saje taruk kan.bagi cunn!eh!!~haha..maafla buruk sket gambar ikan tuh.yang penting rasanya best!..hihi.lauk ketiga ialah telur goreng hancur dengan kicap..,alah,gambar telur aku x amek la.malas eh!lepas tuh,makan la kami bertiga..nnati la apa hal aku cerita lain okey!..sekian..=)
-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

1 comment:

CT NoArIzAh ArIs said...

Lohhhh igtkan ikan tu di goreng dgn strawbery..:)