Thursday, December 13, 2012

Kaca Mata


Assalamualaikum wbt,

Baru ini 11 December 2012. aku hadir satu dinner Marketing Club (Mar C) UUM..tema elegant & gentleman. then,aku dah risau apa pakaian aku ada untuk nampak seorang elegant? eh!..yela, mana ada baju cantik-cantik kan?huhu.lepas itu, suara hatiku berbisik suatu perkataan.nak Allah pandang cantik atau manusia?okey! decide pakai apa yang ada.=_=



seperti yang sedia maklum, aku dah lama tinggalkan mekap segalanya.huhu.so,aku decide pakai aje apapun asalkan menutup aurat..kawan-kawan kata, kalau pakai hitam pun dah nampak elegant.so, decide pakai jubah..huhu!. aku pun pergi ajelah macam tuh.=)



here, kami budak marketing! semester 7 dah. actually,dalam majlis ini ramai aje cina.huhu!.. faham-faham ajelah macamana.cuma aku pening, tak dapat lama-lama.entah macamane ada dancing bagai!..aku dan kawan-kawan pun keluar awal.=_=


aku pun tak tahu, kenapa student melayu final year marketing tak nak join.mungkin sebab mahal kot. takpelah.cuma macam tak best la sebab ramai cina dari melayu. tapi , yang paling best banyak makanan disediakan.so,  berbaloi -baloi la bayar mahal.hihi.
elegant ke tak? eh!=P

hadirin yang hadir!.. we are final year student!.ouchhh=P


kami dengan sebahagaian pensyarah.

awak,awak,awak,
doakan saya berjaya habiskan pengajian di UUM ini dengan lulus cemerlang.
(^__^)


-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

1 comment:

Teenager Housemaid said...

awak, moga awak berjaya habiskan pengajian di uum tu dengan lulus cemerlang..
^_^
hehehe