Monday, August 2, 2010

konsert pahlawan & pembebasan Gaza


okey!..
saya mau citer..
nie citer kol 9 malam hingga 1 pagi ..
saya kena g Dewan MUadzam Shah(DMAS)
sebab ada integrasi ko-k..
kalu g dapat la 15%..
so,kena la g..

yap!..
ini dia..
sebelum start konsert

nasyid dari kumpulan mana ntah..
tp,persembahan dari artis pusat budaya uum
~kalu xsilap aku la..hehe

faizah & malik..
emcee semalam..
eh!..xsilap aku malik tuh pembaca berita tv3..
faizah tu aku xtaw..
tp,macam familiar je muka..

pembaca puisi..
mohd hafiz..
selalu je dia aku nampak baca puisi..
masa dinner kat EDC sem lepas dia gak yang baca..
boleh tahan la..best!..
penuh syahdu!..hihi

ini iwan af8..tetiba aje ada kejutan..haha..
dia nyanyi lagu sampai syurga..
xbest gak
sebab mcam xreal aje dia nyanyi..
coz ada pasang lagu yang faizal nnyanyi..
so,suara dia bertindih..hihi


iwan ngan maulana..
nyanyi lagu blog saya
~cinta dalam hati~


maulana nyanyi lagi RSVP..
first time kot aku dengar..
aku bukannya kenal sangat artis2 af8 nie..
masa emcee cakap ada maulana datang,
aku ingatkan maulana idola kecil.haha..
nasib baik orang sebelah aku nie bagitau..
~kuno kah aku??haha

ha..ini dia..
kumpulan Firdaus..
diaorang nie asal dari UUM gak..
semalam 1 ogos genap kelahiran FIRDAUS 13 tahun..
semalam jugak dia kenalkan ahli baru firdaus,iaitu Anas tahir..
adik kepada faizal tahir




yang paling last iaitu yang paling ditunggu2.
kalu ikut dalam tiket dari kumpulan rabbani & firdaus aje..
yang artis AF8 tuh xtaw la..
~surprise untuk penonton katanya..haha..

okeyla..
saya mmg xsihat..
sakit telinga dengan bunyi2 semlam..
sakit kepala pon ada..
sekian.:))

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

2 comments:

choclate strawbery said...

kalau aq bce puisi agak2 penonton msti leh nangis kn2 haha

n's eeyda said...

faizah tu mpp la yunk oiii.
((: