Thursday, November 10, 2011

Program Qurban dan Bakti Siswa di Kemboja 5-9 November 2011 (part 1)

assalamualaikum,baru-baru ini.aku ada join program ini.so,aku ke oversea lagi.(tangan kebahu mate keatas)haha~so,pada 5 November 2011.tarikh untuk kitaorang berangkat la.eh!..ha,pagi tuh,dalam pukul 11 pagi,kitorang seramai 13 orang.termasuk aku,mira,ain,tiqah,azie,zahidah,naimah,net,jalil, zakwan,hafeet,amir dan Dr.Mohd Nor berkumpul kat sini.(nak senang cerita walaupun ada yang ke LCCT terus)hehe.kitaorang datang awal sebab nak susun barang lagi.sebab ada bawak pakaian,barang keperluan untuk bagi sumbangan kepada orang kemboja.ha,kami pakat susun mane perlu dan siap guna penimbang lagi taw.. u ada?haha~

so,flight kitorang around 3.15pm .wahh!..sempat lagikk..entah bila Jalil duk belakang aku pun tak tau..haha
aihh..snap pict lagi..semangat aje semua.yelah,kan nak pergi Kemboja..haha

ini mase muka selamat tiba di airport Phnom Penh.mase ini jugak jumpa sekali dengan pasukan misi kemanusiaan dari Unisza untuk ke Kemboja.kalo tak silap aku,dioarang dari persatuan Rakan Muda..takpelah,masing-masing punya misi tersendiri.ha,baru perasan rupanya rakyat malaysia ini bagus.sebab suka membantu negara yang susah..eh!!so,next part..aku sambung lepas ini..untuk share lagi..heee~


-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

Anonymous said...

Eh syafa..patutnye FRUGHRAM QURBAN DAN BAKTI SISWA DIA KEMBOJA la..
Hahahaah

Shafiq said...

semoga berjaya.. :-)

cik ainisha said...

seronoknye kakak :)