Friday, November 11, 2011

Program Qurban dan Bakti Siswa di Kemboja 5-9 November 2011 (part 4)

 assalamualaikum..ha,kite mulakan gambar aku dengan baby yang baru lahir ini..hoho..tangan kebahu,mate keatas..haha.
 inilah kami semua yang dari UUM..seramai 12 orang pelajar dan pengetua Bank Rakyat Dr.Mohd Noor.
ha,pengetua kite kat mane?eh!!!..~~@-@


 kalo tak silap aku,sebanyak 20 ekor lembu dikorbankan untuk program ini.lembu jugak disembelih sendiri oleh Encik Halim dari pusat islam uum.mase ini jugak,mase akad dilafazkan before proses sembelihan dilakukan.
macam kenal aje laki baju biru tuh..eh!haha~
 hyeeee!!~hehe..
 jalil dan ain..hoho~
 terer giler abang kemboja ini,melapah lembu sorang-sorang.tapi,orang cakap dia dah kawen.
melepaslahhhh~ehhhh!!=P
 ini sebahagian lembu yang menanti untuk disembelih.ha,sebenarnya before acara sembelih ini,kitaorang ada dijamu makan roti panjang macam roti perancis tuh cicah bersama kari ayam,tapi,aku takde pict mase makan tuh.so,itu sahajalah untuk program qurban hari tuh.dan selepas tuh,kami dihidang makan daging bakar makan dengan nasi,malamnya makan sup daging lagi..

nota aku: penat taw menambah nasi..mahunya berat tak naik kan mase duk sane.naik 3 kg pulak..hoho~apekah?..patot adik aku cakap,balik Kemboja kulit makin gelap,berjerawat lagi..makkkk~next part,aku nak share tentang Bakti Siswa pulak,yang kitaorang masuk kekampung pada hari seterusnya.okei..

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

5 comments:

cik ainisha said...

BNYAK LA MKN DGG YE KAK..

syAfA said...

haah.banyak sgt..hee

net said...

encik halim la....
hahahahaha
aku jelez ngan jalil sebab ade gamba ngan ain..nak jugak!!
ahahahaha

naemah said...

mmg berat naik...mkn sedap kn kt sne..ble da balik malaysia maintain balik smule smpai cincin pown longgar..tyme beli oke jerp..ermmm

Anonymous said...

huhuhu mmg berat bdn brtmbah la...plus2..ble da balik malaysia dye maintain smule la..yg trkejutnyer beli cincin pown da muat ble da balik snie..apakah (tgn kebahu)..hahaha