Tuesday, December 14, 2010

alhamdullilah,hitam putih sudah kelihatan..=)

inilah surat tawaran dari University of Colima sendiri.Baru dapat tadi masa meeting dengan Dr.Azri,pengarah CIAC uum(centre international affair corporate UUM)..walaupun saya datang lewat tadi,sebab tertido..ngee!!..maafla..malu sangat tadi..ok2!back to the our story..walaupun dah dapat surat nie,tapi,yang kelakarnya x paham pon ..tapi,yang paling jelasnya ialah nama aku yang kat atas surat tu..hoho~yang itu aje lah saya faham..hihi.
saya cuba faham bahasa mereka..
T__________T

dalam buku nie yang diberi,ada maklumat sket-sket tentang u sana..hihi..oh!..lupa nak cakap,saya bersyukur la sebab saya terpilih untuk kesana..terharu sangat.kami pergi kesana seramai 4 orang,2 budak marketing,1 orang kos hopitaliti,1 orang budak kos tourism.so,2 lelaki,2 perempuan.

tadi,kami telah di briefing tentang life disana nanti..yang pasti,dia mitak kita terima segala kejutan budaya disana..macam-macam dipesannya..setakat nie,tarikh yang diberitahu tadi,kami akan berlepas ke mexico pada 18 januari 2011..xlama dah..huhu~..perjalanan yang memakan masa selama 34 jam nanti..oh!...kesian kan..xpela..

mungkin pilihan ini terbaik untuk saya disana..walaupun,perpisahan sementara bersama orang yang dekat dengan saya berlaku.namun saya redha.korang doakan yang terbaek untuk kitaorang tau..mungkin insyallah,exchange student programme ini akan berakhir pada 23 jun 2011..

oh!..itu aje..esok dah nak pulang...doakan saya..:D
-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

1 comment:

n's eeyda said...

take care taw.
i'll miss u. :))