Sunday, April 17, 2011

epal celup asam jawa + serbuk cili

 inilah rupanya.aku lupa nama istilah yang betulnya.ini pun ada student marketing jual.aku pun beli satu,Mass satu.13 peso sebijik..sebesar sebijik epal.diaorang kata buatnya guna epal,celup dalam asam jawa then,gaul dengan serbuk cili..lepas dah bayar itu,budak itu kata,nak tak sos cili tambahan.aku kata tak mau.yela,tengok cili yang berbalut kat epal itu,dah cukup pedas aku tengok.haha
apsal muka aku makin cerah ek?pelik aku~haha
 hoho.muka tahan masam.tapi,lepas dapat gigi epal tuh best plak.manis..cuma kat luar aje masam.
aih! orang sini suka masam-masam..aduyai!..cari mayonis pun,mesti ada limon semuanya.kalau beli kacang pun,masam jugak rasanya.perasa limon.semuanya masam-masam campur cili..aku pun dah jadik terikut sama.
adik saya!!
iklan jap!..aku baru perasan budak ini hensem jugak!selama ini takda aku ambik tau sangat.kejam punya kakak.patotla ramai peminat..haha!!!aku copy kat FB dia..
anyway,semoga kamu lulus dalam temuduga TESL tuh..

Nota pengukir;
mungkin si awak bukan yang pertama,tapi saya nak awak yang terakhir..percayalahhhhhhh!..=)

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

6 comments:

EJA said...

salam ziarah sedapnya.. dah follow jom follow blog eja pula ..:)

Solihin Zubir said...

haha.. sy yg baca n tgok ni pon nmpk masam.. heheh..

p/s : maksud sebenar SEO bukan Saya Ekot Orang.. sy saja ja tu...

maksud sebenar dia Search Engine Optimization.. =)

CT NoArIzAh ArIs said...

eermmm.... mcm menarik je epal mcm tu... agknya klau celup coklat mcm strawberry pun sedap gak kot !!

padlie said...

boleh la nanti jual kat sini lak..

Entry terbaru padlie: Award Geng CsP Februari 2011

aliarosli said...

wahhhhhhhh, macam sedap je

nakkkkkkkkkk

er,nak ngorat dak tue boleh tak kak?

hahhhahahah,

zila said...

shafa hntar kt cnie ckit k..nti jgn lupe buat ye...