Wednesday, April 20, 2011

Selamat datang kedunia untuk Khairil Ziyad Iman bin Khairul Hisyam

 baby boy ini,selamat dilahirkan semalam.bertambah sudah anak kepada sepupu aku.aku jadik Mak Sepupu..eh! betol la kot..seberat 2.98 kg..lahir 19 April 2011..di Hospital Kemaman.pada jam 8.45 pagi waktu Malaysia.

dengan ini,aku kena cari barang baby la untuk baby boy ini.
muahahaha!
Dina bersama adik barunya
jangan jeles-jeles taw dengan adik baru ..
^_^

berbalik kepada cerita aku pulak,dulu aku tak suka baby,nak pegang pun kekok.
sebab macam lembik kan badan dia..huhu.takot terkasar aku pegang.
tapi,bila dah semakin dewasa,macam makin suka pulak..
apakah petanda itu?@-@ *gatal jap!haha
dah reti pegang baby..tak caye tengok bawah: =P
 ini baby jugak..sepupu aku..sakit leher aku dia tarik.haha
baby Faqihah..dah besar dia ni,darjah 2..tapi,memang panggil dia baby..
rindu sangat kat baby nie..=(

 terbukti akan sifat keibuanku..muahaha!!
yang ini kidnap anak jiran aku..
nama baby ini Iqbal..
 hoho.posing lagi!..baru okey sket.tapi,dia gerak-gerak..
aduyai! gambar ini dah lama.tapi,kalau skang pegang baby,konpem baby suka aku..haha!

 Nota Pengukir:
pinjam baby orang dulu untuk posing..baby sendiri,akan datang..*blushing!
kalau tak silap aku,aku pernah send MMS kat Si awak tuh.2 pun,kalo dia simpan lagi la.
konpem takda kot!..hoho..jap! gambar awak pegang baby itu,saya simpan lagi tau.
kalau tak caye,nanti awak check ok.haha!!=D


-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

Solihin Zubir said...

khairil ziyad iman..
sedap nama tu..
baby pun comel.. =)

tp apa maksud nama tu eh?

CT NoArIzAh ArIs said...

Ambik award kt blog akk yea !!
http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/04/award-dari-maklong-maaf-lewat-gantung.html

cik fza said...

comel lar baby tu.
mccccmmmm kkiittaa :P
*tolong jgn muntah. kenyataan. hehe