Tuesday, April 19, 2011

selamat ulang tahun zizie yang ke 21

 apasal muka kitaorang betiga kena letak?haha.ha,sempena hari lahir zizie pasal,kitaorang bertiga Skype guna conference call..muahahaha!macam meeting besar aje.penat ready pukul 11 pagi waktu sini,konon nak sama dengan waktu Malaysia 19 April 2011 .
suara aku pun dah habis,sebab nyanyi kat zizie punya pasal.yang lawaknya zakwan, punyala malas nak nyanyi lagu birthday,dia kata "line sangkut"!.hampeh..haha.yang paling best,ada budak tuh nyanyi kan zizie 2 buah lagu.tetibe zizie sebak!..aku pun tak sangka zakwan nak nyanyi.
apasal suara kau sedap pulak aku dengar?haha.hadiah aku dari jauh untuk zizie,aku nyanyikan 2 buah  lagu touching pulak aku rasa..waaa.lastly,kena stop la,aku pun nak masak tengahari.haha.
aku bukan apa,zizie itu ,sedih sangat sebab her "encik N" dia busy..pandai kan aku & zakwan pujuk.
anyway,untuk kau Nur Haziqah Yusop..aku ucapkan selamat hari lahir yang ke 21.aku sayang giler kat kau!.
rindu kau..apa lagi ek?dahla,penat aku nak wish banyak-banyak kat kau.haha!!
selamat menempuh final exam,selamat berbahagia la bersama yang tersayang.nanti nak kahwin,
jangan lupa jemput.sedar tak sedar,dah hampir 3 tahun jugak la kita kawan kan..
zizie ini roomate aku masa zaman matrik kebetulan dapat satu UUM dengan aku.walaupun berlainan kos,berlainan kolej.kitaorang tetap saling sayang-menyangi..eh! ada kaitan ke?@-@

Nota Pengukir:
birthday si awak pun tak kurang lagi satu bulan.tapi,aku tau aku bukan orang pertama boleh wish birthday dia.sebab aku dah tengok waktu,aku ada kelas masa tu.macamne nak mesej.takpela,kali ini saya kalah jap!jadik orang terakhir la..=(

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

2 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...

mcm mana nak buat conference call?

cik ainisha said...

happy birthday to sis zqa :) sweet frenship y all