Saturday, April 2, 2011

scarf dah panjang | tak sabar tunggu siap.

lakonan semata-mata..haha!!
tadi,sebelum  kelas Quantitative Marketing Research bermula,aku nampak Victor tengah mengait Scarf!..dah panjang.hari tuh,tengok kecik aje lagi. dia dah janji akan pastikan,akan siap dan beri sebelum aku,Mass balik Malaysia nanti.dia kata,nanti kalau balik Malaysia pakai scarf tuh,biar kitaorang ingat dia..waa!! nak nangis ase~yela,ini dah bulan April kan? tak lama dah aku akan tinggalkan dia.sob.sob.

dia kata kalau nak buatkan tudung,dia boleh kaitkan saiznya lagi lebar sket.tapi,macam tak perlu la.tak sesuai pulak nak buat tudung.tak kesah la mana-mana.pandai betol dia kait-kait ini.gambar tuh eksyen aje..aku mana reti kait-kait ni..haha~lepas itu,Victor ajar jap mengait lepas habis kelas.uh! mahunya aku tak terpegun..haha.mahirnya dia.haha.

aih! tapi,bila tengok kalendar,rasa macam gembira akan pulang ketanah air,tapi,macam berat pulak nak tinggalkan bumi ini.Mexico hujung dunia.entah bila akan aku kembali lagi.huhu.aduyai.touching lak!hehe.okeyh~adios!..

p/s:
sorry gambar x clear sangat.
-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

manueng said...

uish...susah nak cari lelaki pandai jahit...ni siap pandai kait lg...dasat;)

syAfA said...

haah.taw xpe..2la,terpegun jap tgok dia mengait tadi..haha

nawhaidan said...

wahhh..lps ni boleh r bwk g kuliah,dkg kat uum ni kan sejuk2,boleh lilit scarf tu bg warm cket..hehe...
btw,enjoy ur day there,nikmati setiap detik tu dgn sebaik2nya..^^