Monday, March 21, 2011

happy besday Victor@Danish!

 selepas settle yang SINI punya.
plan dengan Mass nak belikan kek untuk Victor sempena besday dia
dia lahir 20 March 1990.
sebaya dengan aku rupanya.muahaha~
so,selepas settle semua tuh,pergi WallMart untuk beli kek.
plan asalnya nak share duit dengan Mass aje.
tapi,kawan Victor yang nama Jil,Khaty,Janet pun nak share sekali duit.
^_^
 suruh dia pilih sendiri kek yang mana dia berkenan
dia macam tak kisah sangat.
dia tanya aku & Mass yang mana kami suka..
aik!..besday saper nie..haha.
lastnya,amek kek coklat.
sebelum  nak pilih kek tuh,dah tanya bahan-bahan yang digunakan untuk kek.
okey..next....
 muka dia ini sentiasa senyum..sangat comel..eh!!..hehe
 inilah keknya..
happy birthday!
 meleleh beb!!..^_^
pastu lepas ambil kek,beli gelas,pinggan,sudu plastik la.
kami berlima bawak barang semua pergi makan kat Food Court dalam tuh aje.senang!
 dari kanan:
Khaty,Janet,Victor,Jil & Mass..
sama aje macam atas.cuma aku yang masuk..muahaha~~

 aku tambah 2 kali kek!..sedap,best!!

 yeay!..Victor dah besar..haha~

hoho..~~
bye..bye..Victor!!
See u again..^_^

p/s:
besday si awak 13 Mei ini..
so,apa kaitannya??
^__^

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

bunga said...

:) cayalah..

kira kekuri said...

wow~ hapi befday untuk Victor~ wah! mcm artis ~ehhe

kira kekuri said...

ramai~ huhu Kira uitk sabah :D