Tuesday, February 1, 2011

chef wan masak mee sup & cucur bawang

salam..hari ini saya mao upload gambar yang apa saya masak.yang Naim & Mass masak xda lak nak amek-amek gambar..hihi.. maklumlah saya kan chef Wan..ngeh3!..ala,okey ape..baik,berbalik pada yang asal kan..2 hari lepas teringin saya nak makan ala-ala mee sup..tapi,pikirkan balik mana mau cari mee kuning.memang la xda,kalo ada ke,xjumpa,kalo jumpa mesti aku ragui kehalalannya.okeyh,then tetibe kepala otak ini dapat idea nak gunakan spagetthi.then,macam biasa kami bincang la.then,tengok rempah sup aku memang ada bawak dari umah..kami setuju.aku pon teruskan agenda..=)
ha,ini dia sementara xsiap lagi,macam biasalah amek gambar..hehe..maafla kalo nampak xsedap.macam inilah hidup perantauan..haha..

inilah supnya..bolehla tahan sedapnya..
Naim & Mass pon kata okey.
aku pon macam suka la.
ala,yela,bila dah masak orang kat sedap.
mau xkembang kempis aku nie..haha

sape mau tambah?
jemputlah makan,ada lebih ni..hihi

ha,ini nama dia cucur bawang..
ini hari apa entah punya.
yang pasti cucur ini kami akan bancuh hari-hari..
senang aje.cepat & mudah disediakan..=)

yeah!
goreng-goreng..haha

tadaa.
dah siap..:)
sebenarnya gambar yang bancuhan b4 ini yang lain.
tapi gambar ini yang baru aje yang aku buat nie.
sedapkan,kalo dicicah bersama sos..:))

p/s:
rindu mau makan ayam..=(
berat sudah kurang masa timbang tadi.
rasa cam nak peluk penimbang tuh..haha!!

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

mamawana said...

sedapnya cucur bawang udang..

ibnu_abu hussin said...

weyh
aku nk tambah..!!

syAfA said...

mamawana:
xda sedap sngt..hihi.

zakwan:
sini2.bawak pinggan k..haha