Sunday, February 20, 2011

hang oUt with Mass,Danish,Syah & AtiQ

 salam.hari ini chef wan keluar aje.kan dah cakap kat entry sebelum ini saya mahu keluar
bersama kawan sekelas saya Victor,Gabo,Alejandra & Mass.
kami keluar menaiki kereta.Mak Alejandra bawakkan kami ke Liverpool.
 Mak dia tinggalkan kitaorang kat sini.
so,nanti pas settle semua nanti mak dia datang semula..hihi.
bagus giler mak dia.yang aku bersyukurnya nanti dia nak kenalkan sahabatnya
yang islam dari Mesir yang berkahwin dengan orang Mexico dan menetap disini.
so,mak dia kata akan datang dia mahu temukan aku & Mass dengan rakannya.
eksaited giler aku & Mass.hehe

so,ini aku amek.nasi goreng & sayuran la.
dengan air coke.semuanya 57 peso..agaga!!~haha
 hoho.inilah Gabo & Victor.
ala,dalam entry sebelum-sebelum ni aku pernah citer pasal diorang..huhu
  baik sangat mereka bertiga.
aku pun x jumpa lagi orang yang sombong nak berkawan dengan kami
sayu ase nanti nak berpisah.
xmau pikir lagi..T_T
 lepas aku makan tuh.
gedik lagi nak makan aiskrim.
17 peso ni
 menyampah aku dengan manusia nie..huahua~
 tengah bincang nama-nama Malaysia.
Gabo mahu jugak! sebab hari tuh kan aku dah bagi nama Danish kat Victor.
siap Victor dah ubah nama belakang kat FB dia..hihi.
pakat-pakat dengan Mass bagi nama Syah..
macam sesuai aje dengan Gabo.
sebab macam macho aje dia..eh!..
i like his hair.haha
 Mass yang paling kanan bersama mereka
 oh!.aku yang paling kanan.
ha,Alejandra pon mahu nama Malaysia.
dia nak start dengan A.
aku dengan Mass pun listkan nama-nama dia nak.
then,dia pilih AtiQ..
okey gak dengan cara dia..
pastu diaorang bagi nama mexico lak kat aku..haha~
pas makan,kat sebelah food court nie.ada tempat main.
aku pun masuk la.
sebenarnya macam untuk budak-budak main.
2la,mainan budak2 aje banyak.haha
 lastly,mereka suh aku dengan Mass main
hockey table.
mereka bayarkan untuk kad main tuh.
kami nak bayar,Danish & Atiq kata xpayah la.
jimat ase~~hehe
 oh!.ini tipu-tipu aje.
xmaen pon..haha
 inilah tempat main tuh dari luar..
 inilah food court yang kami makan tadi.
dia satu paras aje.bersebelahan.
Liverpool ini 2 tingkat aje..hehe
 x kira!..nak letak gak gambar ini.haha~
 dah dekat pukul 5 petang.
mak dia dah datang amek.
sebab kami dah bagitahu mak dia,yang kami kena solat Asar pulak.
so,dalam 5.15 sampai la umah~
dats all~
mekaseh korang!..~

p/s:
penat..T_T

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

4 comments:

padlie said...

apa nama mexico yg diorang bagi?

FarhaNezam said...

cerita la lagi banyak2 macam mana life kat mexico..

following u now..

budakcomey said...

lalaaaa......
awak dah pndi shuffle la
jeles sama kamo........huhu...:)))

syAfA said...

padlie,
diaorang bag nama Luz..haha


farhanezam:inysllah..mmg saya kongsikan disini..=)

jie:jngnla jeles..i mmg dah mahir skang..haha