Monday, February 21, 2011

Chef Wan masak Mee Udang lagi.

tangan gemok sape entah..=P
 assalamualaikum semua!..x jawab dosa..hihi.masakan malam ini ialah mee udang..sebabnya ini permintaan Mass untuk saya buat.seronoknya.x sangka permintaan ada lagi.so,saya buatla.tapi,kali ini lebih detail keterangan,pedas,banyak udang kot!.hihi.sayur lain lak saya guna.kan dah kata kena kreatif..haha.saya amek jugak gambar.layan aje k..haha..walaupun dah pernah update kat SINI


penyediaan barang untuk diguna macam biasalah,pastikan cukup,bersih & kemas..=)

 bahan-bahan disediakan untuk ditumis sebelum mee dimasukkan..
ala,senang aje.yang penting baca doa,selawat taw sambil kacau dengan penuh dengan kasih sayang..=)


 dah naik bau,udang pun macam dah masak.
masukkan mee kuning tuh..
kalau ada mee hijau pun boleh..haha

tangan sape entah.maafla..=P
 yeah!..kacau-kacau dengan penuh perasaan dan kasih sayang untuk Mass.haha

 hampir siap..
maaflah x merah sangat.
tapi,kalau rasa,meleleh air hingus semua..haha.
pedas giler..
xpe,best itulah syok!..
kami bertiga suka pedas~
kusyuknya dia bercerita sambil makan.=P
.
ha,sampai boleh tambah.sebab buat banyak.
yang paling saya rasa puas,bila kuali licin..hihi.
ala,yang kuali tuh,bagi budak dalam gambar tuh basuhkan..
sebab saya penat dah masak..haha!

p/s:
itu sahaja.
mahu buat keja sekolah pulak!salam~

-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

Anonymous said...

tq chef syafa sbb tunaikan permintaan sy..hehe..esok msk sodap2 lg, tambahkn berat bdn n ketinggian sy.. jom titoo~~ngeeee~~

Adinda Amy Sensei said...

kali ni mee udang pulak yee..
waahhh rajinnya chef ni masak..
nampak pun sedap...hehe

syAfA said...

hehe..ala,kalo rajen boleh la.kalo mls,makan megi je..haha