Sunday, February 13, 2011

memperkenalkan!!

 ini kawan-kawan baru saya kat sini,mereka semuanya baek-baek ..kelas ini lah paling meriah kot!..haha..kelas lain macam serius sket.haha!.okey saya kenalkan mereka..haha
muka pengukir kena ada k.haha
 inilah janny & victor ..aku & Mass rapat dengan dioarang la.Janny dah ada pakwe,Victor aje single lagi..haha.tapi kan,comel sangt Victor ni.mata dia,wah hazel g2..i like~~eh!..over pulak..mereka ni lah dok tanya aku & Mass ada pakwe ke xlagi.aku macam biasalah,cakap xda.then,aku cakapla ada my bestfriend.oh!..hehe..okei.saya terus amek hpon tunjuk gambar bestfriend saya tuh.then,dia tanya..

"do you miss him?
yeah!..i miss him so much! ngee..=)

then,mereka cakap.
"i know how you feel then..bla..bla..haha~~"
 isk..isk..

ini kitaorang tangkap kat pusat pelajar..masa tengah tunggu kelas la.
 macam biasa saya dengan Mass..hehe
 Janny mahu try gak tudung..haha.
sebab dia kata masa mula-mula tengok kitaorng dia macam teruja..
siap dia cerita balik.aku gelak-gelak aje.haha.
dia kata macamnie.
"wow!!Great..~haha.
diaorang kat sini,suka tudung,dengan keronsang aku pakai..haha.
sampai kena cabut pin dioarang nak tengok.
padahalnya kerongsang murah aje..haha.
kalo kat Malaysia,xda orang pernah tegur.oh!.haha

ha,yang paling kiri itu nama dia Gabriel.tapi,panggil Gabo.huhu
si Gabo ni pun duk kata lawa pin kat bahu aku..haha.
sampai kena cabut buat kali kedua kerongsang kat bahu aku.haha
tapi,biasalah kena gak cerita pasal life kami orang islam camne.
siap Gabo kata lagi kat downtown ada jual,kalo nak tengok bolehla.
aku rasa mesti lagi unik kot!
maybe la nanti,aku kata b4 aku balik Malaysia,ley g ramai-ramai sana.
aku nak beli topi la.dah usha-usha harga..hehe


ini kawan-kawan sebelah meja aku tadi.
ha,yang paling kiri tu nama dia Chapa.ala-ala nama aku gak.haha.
dia ni jual coklat dalam kelas.
tapi,dia bagi free kat aku & Mass lolipop.
orang sini suka makan lolipop dalam kelas.
hoho~

itu aje.ha,b4 aku terlupa.isnin ni Valentine Day.so,memang diorang sambut..
mereka kata,akan disambut sekali sebagai friendship day.
aku dah gtau awal-awal kami xmemang xsambut.tapi,nak wat camne memang isnin nie ada kelas.
dia kata macam ada party biasanya.tapi,xtahu tahun ini sambutannya macamne.
so,aku & Mass kena tengok la camne gayanya orang barat sambut ini.huhu..
aduyai!..padahalnya,kalo x Valentine pon mata aku hari-hari aku cuci..haha.
dalam kelas pon macam-macam.tapi,yang bagusnya masa cikgu masuk,serius aje semua.haha!
inilah budaya mereka kalau nak tahu.homework siap cepat aje.mungkin kena faham & terima cara mereka memang g2..

itu aje..=)


-Terima Kasih Sudi Baca,Diharap Coretan Ini Bermanfaat Untuk Kita Semua-

3 comments:

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum shafa...

wah..ramainya kekawan kamu yee..hehe
berkawan biar seribu...bercinta biar satuu..tak gitu? hehe

terima kasih sudi singgah blog..
salam kenal buat shafa.. :)

padlie said...

Bestnye kelas dia... Siap ada meja gitu.. cam skolah..

Nurul Afifah Addnan said...

wah..best la.dpt kwn2 ramai cmtu.. :)